Monday, 24 June 2013

MR.ZACK - POWER BROMR.ZACK - POWER BRO
HARGA: RM69 / 6 KAPSUL
(Makan bila perlu shj)

Mr. Zack POWER BRO!!! merupakan satu rumusan unik yang menggunakan kaedah bioteknologi dari gabungan ekstrak herba asli terpilih, halal, dijamin selamat dan mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL 07031109T) 

100% herba dan tidak mengandungi steroid dan dadah. Selain memekatkan air mani dan 
juga kekuatan batin, ia juga baik untuk lelaki yang menghadapi sakit pinggang. Jamu yang ada steroid memang akan ada impak mendadak dalam masa setengah jam tapi jangkamasa panjang boleh membuat lelaki mati pucuk atau serangan jantung. Mr Zack Power Bro 100% herba, berfungsi melancarkan darah dan merangsang hormon lelaki seterusnya membangkitkan kelelakian yang perkasa. Sangat elok untuk mereka yang inginkan zuriat. 

MR ZACK POWER BRO berfungsi ialah dengan melancarkan peredaran darah dari kepala hingga ke zakar. Seterunya mencuci buah pinggang supaya darah akan menjadi lancar hingga ke zakar. Mungkin ada yang akan hadapi sakit kepala dan sakit pinggang itu disebabkan herba sedang berfungsi. Banyakkan minum air suam untuk flush dan buah pinggang betul-betul bersih dan sihat. Barulah zakar akan menjadi tegap mantap dan berkuasa.

PANTANG : Tidak boleh diambil bersama air kelapa, air batu dan durian kerana ia menghilangkan khasiat herba.

BERFUNGSI UNTUK :
:- Meningkatkan prestasi seks secara keseluruhan
:- Meningkatkan nikmat ketika berhubungan intim dengan pasangan (isteri)
:- Mood bertambah, pasangan juga akan merasa nikmat senggama
:- Mr Zack (zakar) keras dan tahan lama ketika bersama   
:- Memberi tenaga dan membantu mereka yang mengalami masalah zakar yang sukar tegang dan kurang mantap
:- Membantu merangsang dan meningkatkan tahap kesihatan keseluruhan sistem badan.
:- Melegakan kesakitan pinggang serta baik untuk ginjal, jantung dan hati.
:- Juga membantu menguatkan tulang dan tisu badan.
:- Meningkatkan pengeluaran hormon lelaki dan membantu meningkatkan tahap kesuburan


CARA GUNA :
i) Mr Zack Normal - 1 biji sejam sebelum bersama pasangan (isteri)
ii) Mr Zack Sukar Naik - 2 biji sejam sebelum bersama pasangan (isteri) 
* Pastikan anda minum air yang banyak dalam sehari 
* Makan bila perlu dan tahan 3-4 hari (diambil seminggu sekali @ 2 kali)

KANDUNGAN 
1) Radix Eurycoma Longifolia
2) Radix Alomorphia Malaccensis
3) Tuber Coleus Tuberosus
4) Folium Fagrae Fragrans

5) Radix Acorus Calamus

6) Herb Vitex Longisepala

7) Rhizome Zingeber Cassumunar

Q & A :
Konsep MR ZACK - POWER BRO ialah melancarkan darah dari bahagian kepala ke bawah hingga ke zakar. Bila perjalanan darah lancar, zakar akan lebih sensitif dan aggresive. Di samping itu, herba di dalam MR ZACK - POWER BRO akan mencuci sistem kumbahan buah pinggang utk melancarkan kencing dan menjadikan zakar sihat dan tegang.  

Biasanya 2 bahagian akan sakit jika lelaki tu bermasalah..
1)kepala 
2)pinggang   


Maknanya perjalanan darah tidak lancar atau buah pinggang kotor. Kami suggest ambil sebiji tapi jadikan amalan harian sehingga sakit kepala hilang. Perlahan-lahan biar perjalanan darah menjadi lancar. 2 biji ialah utk mereka yang zakar susah nak naik. Ramai customer yang sakit kepala pada awalnya tetapi menjadi lebih ringan bertenaga, mudah berpeluh dan sihat lepas ambil MR ZACK - POWER BRO

SOALAN 1
Sekiranya pengguna MR ZACK - POWER BRO ada tekanan darah rendah dan tinggi, adakah ianya bahaya atau ada kesan sampinggan?


JAWAPAN 1: MR ZACK - POWER BRO tidak akan menyebabkan sebarang kesan sampingan ke atas pesakit darah tinggi, namun begitu sekiranya anda mempunyai tekanan darah rendah, anda mungkin akan mengalami sedikit kepeningan yang biasanya akan hilang dalam masa 30 minit setelah mengambil Mr. Zack Power Bro sekiranya ianya disertakan dengan mengambil air minuman yang banyak. Apa jua kapsul herba yang anda ambil mestilah disertai dengan pengambilan air minuman yang banyak.."Saya ada masalah lemah jantung mana pula??"


Kakyu AmbarKasturi SeridewiMalam : Memang tak mudarat sebab herba..TAPIIIII..baik jgn bagi sbb tongkat ali akan melancarkan darah. Tekanan darah yg laju dan kuat tidak dpat ditampung oleh salur darah pada jantung yg lemah. Oleh itu darah akan menekan salur darah dn boleh membuat jantung terpaksa bekerja luar dr biasa. Salur darah boleh pecah akibat tekanan yg mendadak. Dari segi saintifik, orang ini akan mati bkn sbb herba tp sebab jantung terlebih bekerja.SOALAN 2:

 Kenapa lepas makan suami saya sakit pinggang?


JAWAPAN 2: Antara fungsi MZPB ialah merawat sakit pinggang. Ia melancarkan peredaran darah dan akan membersihkan sistem kumbahan buah pinggang sebelum darah sampai ke zakar. Sesiapa yg mengalami sakit pinggang semasa pertama kali mengambil Mr.Zack itu adalah petanda buah pinggang kotor atau kemungkinan ada penyakit batu karang. Teruskan pengambilan MZPB utk mencuci buah pinggang dan seterusnya aliran darah akan bergerak dgn lancar hingga ke zakar.

SOALAN 3:

 Makan MZPB tangkap di kepala ke?

JAWAPAN 3Kandungan herba yang amat tinggi iaitu 360mg mestilah disertakan dgn pengambilan air suam yg banyak supaya kesan herba dapat diserap ke seluruh badan dgn sempurna. Pengambilan Mr Zack adalah sekurang-kurangnya sejam sebelum bersama. 

TESTIMONI                                                           
                                                          

No comments:

Post a Comment