Monday, 24 June 2013

PANTANG LARANG SDM

AMARAN : JAMU INI TIDAK BOLEH DIMAKAN BERSAMA PRODUK PELANGSING / JAMU HERBA LAIN. SILA DAPATKAN NASIHAT SEBELUM MEMBELI. KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAB JIKA ADA SEBARANG TINDAK BALAS BERLAKU.


Setiap pantang larang dibawah adalah bukan semata-mata dibuat-buat tetapi ini adalah untuk mengelakkan sebarang komplikasi yang berlaku. Jadi anda perlulah mengambil perhatian secara serius bukannya sambil lewa ya..

1.SEBARANG JAMU-JAMU ATAU SEBARANG UBATAN YANG MENGANDUNGI HERBA TIDAK BOLEH DICAMPUR DENGAN PRODUK SDM (TIDAK KIRA LAH APA PUN JENAMANYA)

2.SEBARANG UBAT YANG TIADA KANDUNGAN HERBA (SEPERTI SUPPLEMENT, PIL PERANCANG DAN UBATAN HOSPITAL), ANDA BOLEH JARAKKAN 2 JAM SEBELUM MAKAN MANA-MANA PRODUK SDM.

3.SEGALA JENIS PRODUK PELANGSINGAN BADAN TIDAK KIRA LAH DALAM BENTUK CECAIR, KAPSUL ATAUPUN SERBUK DAN TIDAK KIRA APA PUN PERASANYA, SUSU, COKLAT, BUAH-BUAHAN. SENANG CERITA, APA-APA SAHAJA YANG BERKAITAN DENGAN TUJUAN UNTUK PELANGSINGAN BADAN TIDAK DIBENARKAN UNTUK DICAMPUR DENGAN MANA2 PRODUK SDM...

4.SEKIRANYER ANDA ADA MENGAMBIL MANA-MANA PIL KURUS,JAMU-JAMU LAIN DAN MANA-MANA PRODUK YANG BERASASKAN HERBA, TIDAK KIRA APA TUJUANNYA. HENDAKLAH DIHABISKAN ATAU MENGHENTIKAN PENGAMBILANNYA SELAMA 2 MINGGU SEBELUM MENGAMBIL PRODUK-PRODUK SDM.. INI UNTUK MEMASTIKAN BADAN ANDA BETUL-BETUL BEBAS DARIPADA APA-APA BAHAN YANG BOLEH MENYEBABKAN KOMPLIKASI JIKA MENGAMBIL SDM.. 

5. BAGI IBU-IBU YANG MENYUSU BADAN DI GALAKAN UNTUK MENGAMBIL PRODUK SDM, SEKURANG-KURANGNYA APABILA BAYI ANDA BERUMUR 6 BULAN KE ATAS. TETAPI BERGANTUNG KEPADA KEADAAN BAYI ANDA. JIKA BAYI ANDA KUAT, IANYA TIDAK MENJADI SATU MASALAH(ramai pengedar dan agen kita yang menyusukan anak sepenuhnya, lepas pantang sudah mengamalkan produk sdm.. Alhamdulillah..semakin ok, susu pun banyak....)

6. BAGI WANITA YANG MEMAKAI IUD, HANYA PENGGUNA YANG TELAH MEMAKAI IUD SELAMA SETAHUN DAN KE ATAS SAHAJA

7. YANG PALING PENTING SEMASA MENGAMBIL SDM INI, ANDA HENDALAH BERPANTANG TERUTAMANYA DARI SEGI PEMAKANAN. MAKANAN YANG MENGANDUNGI UNSUR PANAS SEPERTI DURIAN, TAPAI, MADU ITU AMATLAH PERLU DIJAUHI. MAKANAN SEJUK SEPERTI AIS KRIM, PUDING DAN SEANGKATANNYA IAITU APA SAHAJA YANG KELUAR DARI PETI SEJUK JANGAN LAH MINUM ATAU MAKAN TERUS.

8.SETIAP ARAHAN DAN ATURAN PERLU DI IKUT, BACA DAN FAHAMKAN, KALAU TIDAK FAHAM BOLEH RUJUK, KAMI SEDIA MEMBANTU. SEKIRANYA ANDA BERDEGIL, KAMI DI KELUARGA SDM TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB SEKIRANYA BERLAKU SEBARANG KOMPLIKASI... MOHON KERJASAMA...Oklah..nanti i update kelebihan JAMU SERI DEWI MALAM ni ek..InsyaAllah..


SENARAI PRODUK JAMU SDM

1) JAMU DEWI SUCI (JDS)-RM 65 (12 BIJI)
2) JAMU DEWI DARA (JDD)-RM 48 (50 BIJI)
3) JAMU DEWA SAKTI (JDT)-RM65 (30 BIJI)
4) SUSUKAN QALBU (SQ)-RM40 (5 BIJI)

5) MR. ZACK POWER BRO (MZPB)- RM 69 (6 BIJI)
6) FEMININ WASH ROSE (FWR)-RM48

7) FEMININ WASH ARABIC SPICE (FWA)-RM48
8) MASKER INTIM (MI)-RM30
9) BERINA C PLUS (BCP)-RM38 (15 SACHET)
10) COLLAGEN HERBALICIOUS WHITE (CHW)-RM100 (12 SACHET)
11) COOL SLIMMING ESSENCE (CSE)-RM48
12) MULTIPURPOSE HOT ESSENCE (MHE)-RM48
13) NATURE'S ESSENCE MIRACLE OIL (NEMO)
14) MAGICAL ESSENCE SLIMMING SOAP (MESS)-RM30
15) SABUN LULUR KASIH (SLK)-RM36 (100GM)
16) 3 IN 1 GOODBYE PIMPLES (GP)-RM29 (600GM)

No comments:

Post a Comment